Kontrollbehov

En av mina FB-vänner hade delat följande artikel; http://www.veckorevyn.com/LOL/19-saker-som-bara-vi-med-kontrollbehov-kanner-igen  och jag kände faktiskt igen mig själv i en del. Jag hatar t.ex. när någon säger att "det löser sig", jag måste genast veta hur det löser sig, jag kan inte leva på hoppet att det ska lösa sig av sig själv. 

Ja, jag höll inte med om allt på listan, men tänkte gå igenom de jag faktiskt höll med om.

Ja, jag får spel, jag klarar inte av det. Ett flertal av mina kollegor har det så, även om man har läst ett mejl på jobbet så står det som oläst, själv klickar jag till det står som läst, sådär kan det ju inte se ut!


Ja, det har jag redan förklarat. Min sambo är dock expert på det. Eller som när jag undrar vad vi ska äta till kvällsmat och han svarar att vi kommer på något i affären. Nej, det gör man inte, för man kan inte gå till affären utan en plan!



Hehe... Busted...


Ja, och om häftapparater osv. måste stå framme, så ska de stå i raka rader!


Ja, sluta lägga allt på skrivbordet!


Man vill typ börja gråta..


Tror att jag har kvar alla fakturor jag någonsin betalat...


Men konstigt? Det går ju inte att sova så!


Pinsamt när man blir påkommen bara.


Helt ärligt har jag faktiskt kört ifrån en fest bara för att kolla om jag stängt av plattången, vilket jag hade. När jag åker tåg till jobbet sitter jag och funderar på om jag löst dörren där hemma, eller cykeln på stationen.

islabbe.blogg.se
RSS 2.0